Фирма Нексид ЕООД е  основана през 2015 г. В екипа и работят специалисти с повече от 10 годишен опит в областта на търговията на машини и консумативи за хранително-вкусовата промишленост. Благодарение на нашето постоянство, коректност и бързина спечелваме все повече доверието на нашите клиенти. Работим с едни от най-големите производители и износители на територията на България.

За да предоставяме качествена услуга на нашите клиенти фирмата има внедрена система за самоконтрол (ХАСЕП) и е регистрирана в БАБХ.

Фирма Нексид ЕООД предлага решения, които са съобразени изцяло с вашата дейност, продукция и последяващото реализиране на крайния пазар. Вакуум фолиа, пликове, етикети, опаковащи и процесорни машини за хранителната индустрия, сувид решения и др.

Съвместно с нашите напредничави партньори сме в състояние да подпомогнем всеки клиент, като му предоставяме възможност да се фокусира върху основната си дейност – производство, търговия и други. Разрастването на всеки клиент, обуславя развитието ни и това на нашите партньори.

Разрастването на всеки клиент, обуславя нашето развитие и това на нашите партньори.