Специалистите в опаковането.

Опаковките са средство на продуктите за:
♦   защита      ♦   движение     ♦   контрол     ♦   идентификация     ♦   информация     ♦   реклама
Специалистите от фирма НЕКСИД имат повече от 15 годишен опит в областта на търговията на машини и консумативи за хранително-вкусовата промишленост и са на ваше разположение, за да предоставят качествени продукти. В готовност сме не само да доставяме, но и да предлагаме работещи решения, съобразени със спецификата на всеки конкретен клиент.
Благодарение на нашето постоянство, коректност и бързина спечелваме все повече доверието на нашите клиенти. Работим с едни от най-големите производители и износители на територията на България.
Фирма Нексид ЕООД предлага решения, които са съобразени изцяло с вашата дейност, продукция и последяващото реализиране на крайния пазар. Вакуум фолиа, пликове, етикети, можем да насочим всеки клиент към избор на опаковащи и процесорни машини за хранителната индустрия, сувид решения и др.
Съвместно с нашите напредничави партньори сме в състояние да подпомогнем всеки клиент, като му предоставяме възможност да се фокусира върху основната си дейност – производство, търговия и други. Разрастването на всеки клиент, обуславя развитието ни и това на нашите партньори.
За да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти фирмата има внедрена система за самоконтрол (ХАСЕП) и е регистрирана в БАБХ.
Разрастването на всеки клиент, обуславя нашето развитие и това на нашите партньори.